Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές. Περισσότερη αντίσταση στους δανειστές της χώρας. Για να επιτευχθεί όμως αυτό, χρειάζεται μια ευρύτερη πολυκομματική κυβέρνηση με απαραίτητη συμμετοχή της Αριστεράς. Η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση αν δεν συνεργασθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που αγαπούν τη χώρα και επιθυμούν την ευημερία της. Πατριώτης είναι εκείνος που θυσιάζει το προσωπικό του συμφέρον για τη χώρα και όχι αυτός που προβάλλει πάντα το προσωπικό πολιτικό του συμφέρον. Έχω υποστηρίξει και συνεχίζω να υποστηρίζω ότι είτε με εκλογές είτε χωρίς εκλογές η χώρα θα εξέλθει από την κρίση μόνο με μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μια κυβέρνηση των ικανών, των επιτυχημένων, των ηθικών και των εντίμων.
Όσον αφορά την προσωπική μου εκλογή, τη θεωρώ μια εκλογή μεγάλης ευθύνης προς τον Δωδεκανησιακό λαό που για τρίτη συνεχή φορά μου έδωσε την πρώτη θέση στον συνδυασμό της δημοκρατικής μας παράταξης. Μια εκλογή σε μία Βουλή που θα πάρει ιστορικές αποφάσεις. Όπως τόνισα στην προεκλογική περίοδο αλλά και στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο θα ήθελα, όσο δηλαδή είχα πράξει τις προηγούμενες φορές, γιατί καθημερινά έπρεπε να αποκρούω προσωπικές επιθέσεις οι οποίες ήταν κατευθυνόμενες και είχαν στόχο το πρόσωπό μου.
Τέλος, καλώ όλους όσους εγκατέλειψαν τη δημοκρατική παράταξη που ιστορικά εκφράζεται από το ΠΑΣΟΚ, να αναθεωρήσουν την άποψή τους και να στηρίξουν τη νέα ηγεσία του, η οποία είναι βέβαιο ότι θα λάβει υπόψη τις απόψεις τους για να επιλύσει τα καθημερινά τους προβλήματα.
''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''
Δείτε τις περιοχές.
Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.