Νικητιάδης:Η Κάλυμνος μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης για τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού

Πολιτικη Τετάρτη, 2η Μαΐου 2012
Νικητιάδης:Η Κάλυμνος μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης για τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού
Η Κάλυμνος μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης για τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού υπογράμμισε χθες το βράδυ στην κεντρική πολιτική του ομιλία στο νησί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλύμνου, ο κ.Νικητιάδης ανέπτυξε τις ενέργειες που έχουν γίνει για την προώθηση του αναρριχητικού και καταδυτικού τουρισμού καθώς υπάρχουν τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη των καίριων αυτών τομέων. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού σημείωσε το πόσο σημαντική είναι η χάραξη σωστής στρατηγικής στον τομέα των αερομεταφορών τονίζοντας πως το 90% των τουριστών που βρίσκονται στο νησί έχουν μεταβεί στην Κάλυμνο με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε και στον αγώνα που έδωσε για την πρόσφατη ψήφιση από το ελληνικό Κοινοβούλιο του νόμου για τον αλιευτικό τουρισμό προκειμένου οι Καλύμνιοι ψαράδες αλλά και οι αλιείς όλων των νησιών μας να έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν ουσιαστικώς το εισόδημά τους και να κάνουν παραλλήλως ακόμα πιο ανταγωνιστικό το τουριστικό μας προϊόν. Στο νόμο για τον αλιευτικό τουρισμό ψηφίστηκε και η διάταξη που υιοθετεί την επαναλειτουργία της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο.

Τέλος, ο κ.Νικητιάδης κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες με υπευθυνότητα και να ψηφίσουν με λογική αναλογιζόμενοι πως θέλουν να είναι η επόμενη ημέρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους και τους ζήτησε να στηρίξουν τις δυνάμεις που μπορούν να εγγυηθούν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού προλόγισαν ο Δήμαρχος Καλύμνου Δ.Διακομιχάλης και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Καλύμνου Θ.Σεργίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-17-144112.png
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Τραγικά προβλέψιμος ο κ. Νικηταράς. 6 χρόνια μετά του φταίει ο Κυρίτσης

''Η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά αποδείχθηκε τραγικά προβλέψιμη''

96e0efda0167dee87eb6b7fb5fc30ab7_xl.webp
Η Οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων στις οδούς Ακτή Κουντουριώτη, Ρήγα Φεραίου και Αντ. Ιωαννίδη

Δείτε την εισήγηση της προέδρου Γεωργίας Κασσιώτη και τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής.

stighmiotipo-othonis-2025-06-17-093736.png
Νικητιάδης προς Πιερρακάκη στη Βουλή: «Όχι» στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι, δεν έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τρίτη, 17 Ιουνίου 10:14ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency