ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!
Πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα μας και να ενώσουμε τις προσπάθειες μας Συμμετέχοντας ενεργά στον παγκόσμιο αγώνα για μια κοινωνία Δικαιοσύνης, Ισότητας, Ελευθερίας, Ειρήνης και Αλληλεγγύης!!!
--Όλοι στον αγώνα για μια ζωή αντάξια της δουλειάς μας και των αναγκών μας.
--για να προασπίσουμε την δημόσια γη, τα δημόσια αγαθά και τον φυσικό πλούτο!
--για να υπερασπίσουμε κοινωνικά δικαιώματα στην εργασία, στην υγεία και την μόρφωση!
--Να διαφυλάξουμε το περιβάλλον, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τους φυσικούς πόρους του νησιού μας!
--να απαιτήσουμε την πάταξη της φοροδιαφυγής και την είσπραξη των δημοτικών εσόδων από τα μεγάλες επιχειρήσεις που καρπώνονται τον πλούτο του νησιού με την κάλυψη της δημοτικής αρχής!
--να προστατέψουμε τα ιστορικά μνημεία του τόπου μας.
--να διεκδικήσουμε τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας, τις πλατείες, τα πεζοδρόμια, τις παραλίες!
--να σταματήσουμε την χωρίς σχέδιο και μέτρο ανάπτυξη νέων μεγάλων τουριστικών συγκροτημάτων!
--να αναδείξουμε χώρους της ΑΒΙΚΩ και του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ!
--να επιδιώξουμε ένα συνολικό σχέδιο διαχείρισης και προστασίας του νερού, της γης, της θάλασσας και των ακτών μας όλου του νησιού μας!
--Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας με τους αλλοδαπούς που εργάζονται στο νησί μας. Με όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινές επιδιώξεις στον σημερινό διεθνοποιημένο κόσμο!
ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας