Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου διοργανώνει την βιωματική εκδήλωση με θέμα
« Η Γυναίκα είναι το μέλλον της Ανθρωπότητας...» «Woman is the future of man» Milan Kundera
Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στις 18:30 στην αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης» στο Επιμελητήριο Δωδ/σου. Με μοναδική διαδραστική μέθοδο και με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων, η Ψυχολόγος Μαρία Μπακαρή θα συσχετίσει την Γυναίκα με την Εργασία και την Επιχειρηματικότητα και θα αναδείξει τη Ζωογόνο Γυναικεία Δύναμη στην Οικονομία.
Είναι η πρώτη εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Πυρήνα Γυναικών του Επιμελητηρίου και στόχο έχει να αποτελέσει την έναρξη μία σειρά δράσεων με κεντρικό σκοπό την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Είναι η πρώτη φορά που όλες οι γυναίκες οι οποίες συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, εκλεγμένες και μη, ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσα σε κλίμα απόλυτης ενότητας, προκειμένου να εργασθούν σε θέματα που ταλανίζουν την γυναικεία επιχειρηματικότητα και όχι μόνο.
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας