Απέναντι σε αυτήν τη σκληρή πραγματικότητα, που μας επιβάλλουν οι υποστηρικτές των μνημονίων και των συμφερόντων των δανειστών μας, δεν μπορούμε να μείνουμε άπρακτοι και άβουλοι.
Για αυτό και επιλέγουμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Επιλέγουμε να συστρατευθούμε με το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, το κίνημα που ιδρύθηκε από χιλιάδες Έλληνες.
Στο πλαίσιο αυτό, σας γνωρίζουμε ότι συστήσαμε τη Συντονιστική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Στόχος της Επιτροπής, η οργάνωση ζητημάτων μέχρι τις εκλογές και η στήριξη των υποψηφίων μας, αυτών που με σθένος αντιστάθηκαν στη Βουλή λέγοντας το «όχι σε όλα», και αυτών που κατέρχονται για πρώτη φορά σε εκλογές, ώστε οι ιδέες και οι προτάσεις του κινήματος μας να γίνουν κτήμα όλο και περισσότερων Ελλήνων.
Επί πλέον, στόχος της Επιτροπής είναι η συνεργασία και συμπαράσταση στο ευρύτερο έργο της Δωδεκανησιακής Συντονιστικής Επιτροπής, με την οποία συμπορευόμαστε, με στόχο την ανοδική πορεία και την επιτυχία στις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012.
Τέλος δηλώνουμε, ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου οι συμπολίτες μας, να εκπροσωπηθούν επάξια στην επόμενη Βουλή των Ελλήνων.
Είμαστε Πολλοί - Είμαστε Ανεξάρτητοι - Είμαστε Καλυθενοί!
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ:
1. ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
2. ΒΑΓΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
3. ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4. ΚΩΒΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
5. ΛΟΥΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗ
6. ΜΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
7. ΟΡΓΕΤΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
8. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ
9. ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ
10. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
11. ΒΑΓΙΑΝΟΥ ΑΝΝΑ
12. ΓΑΛΑΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ
13. ΓΑΛΑΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (MG)
14. ΓΙΟΡΔΑΜΝΗ ΜΑΡΙΑ
15. ΙΑΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
16. ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
17. ΙΑΤΡΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΑ
18. ΚΑΚΚΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
19. ΚΑΤΑΞΕΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
20. ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
21. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
22. ΜΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
23. ΜΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
24. ΜΑΝΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
25. ΝΑΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
26. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
27. ΣΑΒΒΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
28. ΣΤΑΤΙΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ
29. ΣΤΑΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
30. ΣΥΡΤΣΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
31. ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
32. ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
33. ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
34. ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ
35. ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
36. ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
37. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
38. ΧΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
39. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ
40. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας