ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Δεν θα μετατεθεί στην Ξάνθη ο οδηγός του ασθενοφόρου από το Νοσοκομείο της Κω

Κοινωνια Τετάρτη, 25η Απριλίου 2012
Δεν θα μετατεθεί στην Ξάνθη ο οδηγός του ασθενοφόρου από το Νοσοκομείο της Κω
Δεν θα μετακινηθεί ο οδηγός του ασθενοφόρου από το Νοσοκομείο της Κω στο Κ.Υ Αβδήρων του Ν Ξάνθης,διαβεβαίωσε σήμερα τον διοικητή του Νοσοκομείου Γιάννη Σοροκάκη η 2η ΔΥΠΕ, ,σύμφωνα με δηλώσεις του τελευταίου στην ΕΡΑ. Η έγκριση της μετάθεσης, του ενός από τους τρεις μόνο οδηγούς του ασθενοφόρου ,έφτασε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο έχοντας την υπογραφή του υφυπουργού διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Ντίνου Ρόβλια , προκαλώντας αναστάτωση και την άμεση αντίδραση του διοικητή ο οποίος ενημέρωσε τη ΔΥΠΕ που δεν είχε γνώση του θέματος και στη συνέχεια και τον Γ.Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας.Όπως ανέφερε ο κ Σοροκάκης στο σταθμό το πρωί, το ίδιο το Δ.Σ του Νοσοκομείου πήρε απόφαση να μη πραγματοποιείται ούτε μετάθεση ούτε απόσπαση και είναι ανεπίτρεπτο όταν τα ασθενοφόρα δε κινούνται λόγω έλλειψης οδηγών να εγκρίνεται παραμονές εκλογών μετάθεση εργαζόμενου. Να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση της ΄μετάθεσης απαιτείται και έκδοση του ΦΕΚ ,το οποίο όμως παραμονές εκλογών δε μπορεί να γίνει , βέβαιη ωστόσο θεωρείται , για μετά την 6η Μαΐου, αν δεν ανασταλεί απο την ΔΥΠΕ.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
50067e4e-laboratory-2815641_1280.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: «Στήριξη προς τους Εργαστηριακούς Ιατρούς της Κω»

''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.

dethak.jpg
Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη στην Αντιμάχεια

Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

kos-(2).jpg
Συνελήφθη 25χρονη για διακίνηση ναρκωτικών στην Κω

Η 25χρονη εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει δέμα με κάνναβη - Κατασχέθηκαν 327 γραμμ. κάνναβης, 920 ευρώ  κ.α.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 3:39ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency