Ο κ. Κουίκ, φθάνει στη Ρόδο τη Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 το πρωί, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπικές επισκέψεις στις αρχές του τόπου, στους εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων. Στις 13.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Στις 19.30 μ.μ. της ιδίας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση και ανταλλαγή απόψεων με στελέχη και φίλους του κινήματος, στο Ξενοδοχείο Mediterranean.
Το πρωί της Μ. Πέμπτης 12 Απριλίου 2012, ο κ. Κουίκ και η κα Ιατρίδη, θα αναχωρήσουν για το νησί της Πάτμου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την Ακολουθία του Νιπτήρος. Νωρίς το απόγευμα, θα μεταβούν στην Κάλυμνο, όπου στις 17.30, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Πνευματικού Κέντρου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με στελέχη και φίλους του κινήματος.
Στο νησί της Καλύμνου, ο κ. Κουίκ θα παραμείνει μέχρι και το βράδυ της Μ. Παρασκευής, προκειμένου να παρακολουθήσει την Περιφορά των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση!
Αύριο Τετάρτη στις 20:00!
Δελτίο Τύπου – Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διάθεση σχολικών ειδών
''Αυτή είναι η «ισχυρή Κως» που μας έταξαν;''