ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

Το μεταναστευτικό δεν αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα δήλωσε από την Κω ο Φ. Κουβέλης

Πολιτικη Πέμπτη, 29η Μαρτίου 2012
Το μεταναστευτικό δεν αντιμετωπίζεται με πυροτεχνήματα δήλωσε από την Κω ο Φ. Κουβέλης
Το μεταναστευτικό δεν αντιμετωπίζεται ούτε με πυροτεχνήματα, ούτε, με δηλώσεις που καλλιεργούν το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία δήλωσε από την Κω, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουβέλης «για την αντιμετώπιση του υπαρκτού προβλήματος των μεταναστών απαιτείται ένα πακέτο μέτρων, που μπορεί να έχουν αποτελεσματικότητα μόνο αν εφαρμοστούν στο σύνολο τους.

Η ΔΗΜΑΡ καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη δημιουργία στρατοπέδων μεταναστών και να φροντίσει για τη δημιουργία χώρων στέγασης πλησίον των μεγάλων πόλεων της ελληνικής περιφέρειας, με σκοπό το γρήγορο έλεγχο της κάθε περίπτωσης για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου ή της επαναπροώθησης τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ όσον αφορά τις εκλογές, δήλωσε πως πρέπει να γίνουν χωρίς άλλη καθυστέρηση, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει καμία διαφορά εάν οι εκλογές.

ΣΚΑΙ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
syllhpsh-narkotika--oplokatoxh-rodos.jpg
Συνελήφθη 23χρονη αλλοδαπή που μετέφερε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στη Ρόδο

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.2 κιλά κοκαΐνης, πιστόλι, 1.800 ευρώ κ.α.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 12:40ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency