ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Σκόπιμη η επιλογή του στόχου αλλά άσφαιρα τα πυρά

Πολιτικη Σάββατο, 3η Μαρτίου 2012
Σκόπιμη η επιλογή του στόχου αλλά άσφαιρα τα πυρά

kantarzhs

Κύριε Δήμαρχε,

Παρακολουθώντας την συνέντευξη τύπου που παραχωρήσατε , δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα αφού είστε απόλυτα προβλέψιμος στις εξαγγελίες σας όμως η απάντηση που δώσατε σε δημοσιογράφο, σχετικά με τις οφειλές του Δήμου σε επαγγελματίες προμηθευτές , με αναγκάζει να σας απευθύνω αυτή την επιστολή.

Το ερώτημα σαφές και ξεκάθαρο! «Γιατί ο Δήμος μας δεν πληρώνει τελευταία τους διάφορους προμηθευτές του με αποτέλεσμα , δεδομένης και της οικονομικής κρίσης, να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στους επαγγελματίες».

Με το γνωστό μειλίχιο ύφος σας , απαντήσατε ότι ο Δήμος μας τους τελευταίους 14 μήνες της δικής σας θητείας δεν έχει εκκρεμότητες , δυστυχώς όμως –κατά τα λεγόμενά σας- υπήρχαν εκκρεμότητες από το 2009 και 2010 (από τη θητεία της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ) και μάλιστα από συγκεκριμένα νομικά πρόσωπα τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού και το Πνευματικό Κέντρο.

Και συμπληρώσατε ότι οι δαπάνες αυτές γίνονταν χωρίς αποφάσεις των Διοικητικών τους συμβουλίων , με ανύπαρκτους προϋπολογισμούς , με ανύπαρκτες επιτροπές παραλαβής, με προφορικές αποφάσεις των προέδρων

και έξω από κάθε νόμιμη διαδικασία .

Παράνομες λοιπόν οι προμήθειες κατά τα λεγόμενά σας!

Ποιοι όμως ήταν οι πρόεδροι αυτών των οργανισμών?

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : Ηλίας Σιφάκης.

Νέος Δημοτικός σύμβουλος , απόλυτα επιτυχημένος στο ρόλο του , που η παρουσία του στο χώρο του Τουρισμού είχε λαμπρά αποτελέσματα κατά κοινή ομολογία!!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Παναγιώτης Θαλασσινός.

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος , απόλυτα επιτυχημένος στο ρόλο του , που κατάφερε στην τετραετή θητεία του να ζωντανέψει και να αναβαθμίσει σημαντικά τον χειμαζόμενο για τουλάχιστον μια οχταετία χώρο του πολιτισμού στην πόλη μας!

Και βέβαια ο τρίτος επιλεγμένος στόχος :

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Γιάννης Φουντωτός.

Επίσης νέος Δημοτικός Σύμβουλος , επίσης απόλυτα επιτυχημένος στο ρόλο του , αφού κατάφερε σε δύο μόλις χρόνια να τακτοποιήσει τα οικονομικά του Δήμου και να δημιουργήσει ένα αποθεματικό τέτοιο που να χαρακτηρίζει το Δήμο μας πανίσχυρο και πρωτοπόρο!

Τρείς νέοι Δημοτικοί σύμβουλοι , με θετική συμμετοχή στα κοινά του τόπου τους όμως μη ελεγχόμενοι από σας , άρα επικίνδυνοι!

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΙΡΑ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΑΣ!

Και σας προκαλώ για άλλη μια φορά κ.Δήμαρχε , αν έχετε στοιχεία παράνομης διαχείρισης να τα δημοσιοποιήσετε!

Διαφορετικά δεν κάνετε τίποτε άλλο , από το να απογοητεύετε τους πολίτες , ιδιαίτερα τους νέους για τους οποίους τελευταία δήθεν ευαισθητοποιείστε!

Και γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα κ.Δήμαρχε ότι , αυτούς τους ανθρώπους που άδικα σπιλώνετε , θα θέλατε πολύ να τους έχετε συνεργάτες στη δύσκολη αυτή στιγμή της πολιτικής σας σταδιοδρομίας!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ

Υπεύθυνος Τύπου και Τεκμηρίωσης

«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
file_000000008e8881f48805683195352030.png
FACE TO FACE | Η Κωνσταντίνα Σβύνου στο νέο επεισόδιο του Kosnews24 το Σάββατο 24 Οκτωβρίου!

Η Συντονίστρια της ΠΕ Κω και Νισύρου, Κωνσταντίνα Σβύνου, είναι η καλεσμένη του Γιώργου Λιοδάκη στο νέο επεισόδιο της πολιτικής εκπομπής Face to Face του Kosnews24

stighmiotipo-othonis-2026-10-22-160328.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Φαρμάκης

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών

stighmiotipo-othonis-2026-10-22-123504.png
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για τη Βαριά προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κάλυμνο

Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους

viber_image_2026-10-22_11-06-17-778.jpg
Κάλυμνος: Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου – Σώοι οι 6 επιβαίνοντες

Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
21 °C
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 9:12ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας