
Σας προσκαλούμε στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ., που θα γίνει στην αίθουσα του Κοινοτικού καταστήματος Πυλίου την 22η του μήνα Φεβρουαρίου έτους 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., με τα παρακάτω θέματα :
1. «Λήψη απόφασης για: α) συμμετοχή της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ. στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Δημιουργία Καινοτόμων Μεθόδων Ένταξης στην Αγορά Εργασίας Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων στο Νησί της Κω και β) εξουσιοδότηση του νομίμου εκπροσώπου της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ. για την υπογραφή του καταστατικού της Αναπτυξιακής Σύμπραξης».
2. «Λήψη απόφασης για: α) για την αποδοχή των όρων της πρόσκλησης β) την υποβολή αίτησης-φακέλου για την επιβεβαίωση της διαχειριστικής επάρκειας, καθώς και γ) δέσμευση για απόφαση έγκρισης του Εγχειριδίου Διαδικασιών μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης»
Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Υ.Δ.
Ρούφα Ιωάννα
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας