Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί μας το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου, άφησαν δυστυχώς πίσω τους τεράστιες καταστροφές, τόσο στις υποδομές του νησιού, όσο και στις περιουσίες σας.
Πρωταρχικό μέλημά μας, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ήταν η προστασία της ζωής των συνανθρώπων μας.
Με αυτή τη σκέψη και αψηφώντας τους κινδύνους τόσο, οι εργαζόμενοι του Δήμου μας στη Δημοτική Αστυνομία, στις Τεχνικές Υπηρεσίες, στις ΔΕΥΑ και στην καθαριότητα, όσο και τα στελέχη των Δυνάμεων Εθνοφυλακής, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των εθελοντικών οργανώσεων Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Λέσχη 4Χ4, Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων, καθώς και απλοί πολίτες έδωσαν και κέρδισαν μία άνιση μάχη με τα στοιχεία της φύσης.
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους αυτούς τους ανθρώπους, που ανιδιοτελώς προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο, είναι να τους πούμε από καρδιάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Με εκτίμηση,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ
Κώστας Καΐσερλης
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω