ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την Υγεία

Κοινωνια Δευτέρα, 6η Φεβρουαρίου 2012
Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την Υγεία

ergatiko-kentro

Η άκρως επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στον χώρο της Υγείας με τον κανονισμό λειτουργίας του Ενιαίο Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), που έρχεται να εφαρμόσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ συνεχίζοντας την αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική , απαλλάσσει το κράτος από μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος Υγείας και ταυτόχρονα ενισχύει τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στην Υγεία και στο Φάρμακο.

Το διεκδικητικό πλαίσιο που θέτει το Εργατικό Κέντρο Β Συγκ/τος Δωδ/σου πηγάζει από τις λαϊκές ανάγκες πιστεύοντας ότι η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, κοινωνικό δικαίωμα, δεν είναι εμπόρευμα να πουλιέται και να αγοράζεται.

Παλεύει δε για να αναπτυχθούν και στο τόπο μας τέτοιοι αποτελεσματικοί λαϊκοί αγώνες, που θα καταλήξουν σε ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας, ενιαίο και καθολικό, χωρίς καμία επιχειρηματική δραστηριότητα

Για το σκοπό αυτό καλεί εργατικά σωματεία ,δημόσιου και ιδιωτικού τομέα,συλλόγους και φορείς σε σύσκεψη την Τετάρτη 8 Φλεβάρη 2012 στις 18:00 το απόγευμα στα γραφεία του Πορφυρίου 21 για να συναποφασιστούν κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-16-130216.png
Παραλίγο Τραγωδία στην Αβέρωφ – Μηχανάκι πήγε να πατήσει κοριτσάκι που πετάχτηκε στον δρόμο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 6:34ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency