
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χωρά μας από σήμερα Κυριακή με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, τα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά:
Για σήμερα, Κυριακή, έντονες βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία και τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική στερεά.
Δευτέρα
1. Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο.
2. Έντονες χιονοπτώσεις σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και δυτικής Μακεδονίας και από το απόγευμα και σε πιο πεδινές περιοχές της δυτικής- κεντρικής Μακεδονίας.
3. Οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε βορείους με την ιδία περίπου ένταση.
Τρίτη
Αρχικά προβλέπεται κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές της δυτικής- κεντρικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Τετάρτη
Οι χιονοπτώσεις αν και γενικά ασθενείς θα συνεχιστούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά, έως το τέλος της εβδομάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω
Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω
Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας