Το Τουριστικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση στις 13 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 5:00 μ.μ. με κύριο θέμα την υποβολή προτάσεων και προγραμματισμό δράσεων.
Κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούν τους κύριους άξονες δράσης του και τις στοχεύσεις του. Ελήφθησαν αποφάσεις που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του.
Ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες και τέθηκαν χρονοδιαγράμματα.
Αποφασίστηκαν άμεσες ενέργειες που αφορούν την Τουριστική Σχολή Ρόδου , τις εταιρείες LOW COST και τις μαθητικές εκδρομές.
Η εξειδίκευση , η πλήρης διαμόρφωση και ανάπτυξή τους θα ολοκληρωθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα ώστε να καταστεί δυνατή η εφαρμογή και υλοποίησή τους από τα όργανα του Επιμελητηρίου.
Σημειωτέον, πως από την συνεδρίαση απουσίαζαν οι τέσσερεις σύμβουλοι της παράταξης '' Επιμελητηριακή Ενότητα'', παρότι κλήθηκαν να συμμετάσχουν εγκαίρως και νομοτύπως.
Η πλήρως απαξιωτική στάση τους δια της απουσίας τους, απέναντι στην λειτουργία των οργάνων του Επιμελητηρίου, σε συνδυασμό με την μετέπειτα συντεταγμένη αποχώρησή τους από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου αναδεικνύει την ανεύθυνη στάση τους απέναντι στους θεσμούς και τα όργανα που μετέχουν και αποδεικνύει τι είδους αίσθημα ευθύνης, ανιδιοτέλειας και διάθεσης προσφοράς τους διακρίνει.
Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ
Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.2 κιλά κοκαΐνης, πιστόλι, 1.800 ευρώ κ.α.
Πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»