Η Ονειροσκεπή είναι μια επιχειρηματική δράση η οποία προέκυψε από την ανάγκη να εκφραστούν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες πολλών ανθρώπων που ζουν και δημιουργούν στο κοσμοπολίτικο νησί της Κω.
Ο Γιάννης Θαλασσινός μαζί με τον Μάνθο Αρμπελιά αποφάσισαν και με πολύ κόπο δημιούργησαν ένα χώρο στον οποίο θα έχει τη δυνατότητα ο Κωακός λαός να παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις,διάφορα μουσικά σχήματα αλλά και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα όπως έκθέσεις φωτογραφιών ή ζωγραφικής.
Η Ονειροσκεπή δίνει μεγάλη σημασία στα παιδιά και για αυτό τον λόγο θα ανεβάσει παραγωγές Παιδικού Θεάτρου Σκιών, μεταφέροντας στην παραδοσιακή οθόνη του Μπερντέ εκτός από πρωτότυπα έργα με πρωταγωνιστή τον κλασσικό Καραγκιόζη και παιδικά θεατρικά έργα όπως για παράδειγμα του Ευγένιου Τριβιζά.
Ο κατάλογος των φίλων και συνεργατών της Ονειροσκεπής είναι ατελείωτος, έχει φίλους που προέρχονται από όλους τους χώρους της καλλιτεχνικής έκφρασης, άνθρωποι με μεράκι γι αυτό που κάνουν, εραστές της τέχνης οι περισσότεροι (ερασιτέχνες) αλλά με δουλειές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους επαγγελματίες του χώρο
Οι πρώτες παραστάσεις αναμένεται να ανεβούν στις 2 Ιανουρίου για τις οποίες θα ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας.
Τοποθεσία:Αμερικής 35 και Νεομαρτυρος Χρηστου
http://www.youtube.com/watch?v=tJW2OOhnaKY
Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν και εργασίες διαγράμμισης.
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Δείτε την ανακοίνωση του Βασίλη Α. Υψηλάντη.
Διήμερο δράσεων και ενημέρωσης το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025.