Α. Δεν επικροτούμε την προεκλογική καμπάνια του υφυπουργού κ. Νικητιάδη ,και μάλιστα για κάτι που θα κάνει απο μόνος του ένας επιχειρηματικός όμιλος <> δηλ. Ένα κέντρο εξυπηρέτησης Τούρκων πολιτών ,που θέλουν να βγάλουν μια Βίζα και να περάσουν στην Κώ . Ο κ. Νικητιάδης παρουσιάζει σαν δικό του κάτι που θα κάνουν άλλοι . Ο κ. Νικητιάδης θα μπορούσε να καυχιέται εάν είχε ιδρυθεί υποπροξενείο ή προξενικό γραφείο στην Αλικαρνασσό ή είχε ενισχυθεί με διάφορους τρόπους το επίσημο προξενείο της Σμύρνης παρόλο που θα ήταν αυτονόητο .Ακόμα πρέπει να γνωστοποιήσουμε στους συμπατριώτες μας ότι η Τουρκία έχει δύο ειδών διαβατήρια , για τους έχοντες και κατέχοντες που αυτοί είναι και υποψήφιοι πελάτες της Κώ είναι πολύ εύκολο να πάρουν βίζα ,άρα περί τίνος ο ντόρος και οι φιέστες ?
Αφού για χρόνια, η παράταξη του κ. Νικητιάδη , το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ,επιδότησαν τον ιδιότυπο σοσιαλισμό της οικονομικής ελίτ < δηλ. επιδότησαν το κεφάλαιο με χρήμα του ελληνικού λαού , και μετά μας έφεραν τα all inclusive που γονάτισαν την τοπική αγορά της Κω και όχι μόνο , και αφού ψήφισαν νομοσχέδια που δίνουν την δυνατότητα να μειώνουν τους μισθούς , και οι εργαζόμενοι να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί , έρχονται να παραμυθιάσουν τον Κωακό λαό για μια άλλη φορά ότι η οικονομία της Κω θα ανακάμψει με την έλευση των Τούρκων τουριστών , οι οποίοι και πέρυσι ήρθαν δίχως να είχε κάνει τίποτα ο κ. Νικητιάδης. Ας φροντίσουν λοιπόν οι υπεύθυνοι τους χώρους υποδοχής στο λιμάνι και την στελέχωση των υπηρεσιών για να εξυπηρετούνται ανθρώπινα οι επισκέπτες μας , όπως αρμόζει σε ένα πολιτισμένο κράτος ή όπως είναι απέναντι στο Bodrum και ας αφήσουν τις φανφάρες διότι από λόγια χορτάσαμε .
Β. κ. Δήμαρχε και κ. Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου θα μου επιτρέψετε μια παρατήρηση.
Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είναι χώρος που συζητούνται τα θέματα που αφορούν τον Κωακό λαό , εάν ένας βουλευτής θέλει να επισκεφτεί την Κω για να ακούσει τα προβλήματα της , καλώς να ορίσει αλλά πρέπει να συγκαλείται το Δ.Σ και οι φορείς εάν είναι δυνατόν . διότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και καλά θα ήταν η αίθουσα και το δημοτικό συμβούλιο να μην είναι τόπος προεκλογικής καμπάνιας
Για τη Σ.Ε
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.
Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.
Δείτε τα θέματα!
Κείμενο του Καΐσερλη Κώστα.