Το παζάρι ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Κυριακής στην οδό Ιπποκράτους με αρκετό κόσμο να κάνει την βόλτα του και τα ψώνια του.Στο παζάρι συμμετείχαν σχολεία, πολιτιστικοί & αθλητικοί σύλλογοι,ενώ κατά τη διάρκεια του παζαριού έκαναν την εμφάνιση τους και οι Χορωδίες του 4ου Δημοτικού Σχολείου υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα,του 2ου Δημοτικού Σχολείου υπό την διεύθυνση του κ. Χρήστου Γαμβρέλη αλλά και Η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού.
Ακόμα Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες με πιάνο και σαξόφωνο έπαιζαν ο Θανάσης Πουλιού με την συνοδεία του Τσαμπίκου Καματερού.
Και του χρόνου!!!!
Νέα ταξιδιωτική οδηγία λόγω αυξημένου κινδύνου στη Μέση Ανατολή
«Θα είναι όλοι εκεί, και ο Χαμενεΐ, ένα χτύπημα θα είναι αρκετό» φέρεται να διεμήνυσε ο Νετανιάχου στον Τραμπ - Η πληροφορία «οδήγησε» τις αποφάσεις των ΗΠΑ.