Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας 4 ανήλικοι οδηγήθηκαν χθες στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Συγκεκριμένα 2 ανήλικοι ηλικίας 16 και 14 χρονών έκλεψαν δυο μοτοσυκλέτες από σπίτι στην οδό Κολοκοτρώνη,στην συνέχεια τις έδωσαν σε δυο άλλους ανήλικους ηλικίας 17 και 15 χρονών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας Κω.
Η κλοπή των μοτοποδηλάτων είχε γίνει από το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου και καταγγέλθηκε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα.Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι άνδρες της ασφάλειας Κω βρήκαν και τους 4 ανήλικους οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση.
Οι Δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Κώ
Οι δυο ανήλικοι ηλικίας 16 & 14 κατηγορούνται για κλοπή ενώ οι δύο ανήλικοι ηλικίας 17 & 15 κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας.
Ακολουθεί η σχετική απάντηση!
Τι αναφέρει ο συμπολίτης μας Δημήτρης Ζερβός.
Δήλωση του Πέτρου Πετρή!
Η απάντηση του Δήμου Κω στην ανακοίνωση της Δύναμης Αλλαγής.