
Κύριε Σιφάκη,
Χαίρομαι για το ενδιαφέρον σας και την αγωνία σας για τα θέματα της ΔΕΥΑ Ηρακλειδών που σας απασχολούν. Οφείλω όμως να σας πω ότι το δελτίο τύπου που μας κοινοποιήσατε με θέμα «Δικαστικές εκκρεμότητες», είναι περισσότερο για εντυπωσιασμό και όχι για την ουσία των πραγματικών προβλημάτων, που η ΔΕΥΑ Ηρακλειδών έχει και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν τα δημιουργήσαμε εμείς.
Αν πραγματικά ενδιαφερόσασταν, θα είχατε έρθει στους επτά μήνες που ήδη λειτουργούμε και θα συζητούσαμε για όλα τα θέματα και τις απορίες που έχετε. Παρόλα αυτά όμως πραγματικά χαίρομαι που αναφέρεσθε (γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς) στην δίκη που είχε η ΔΕΥΑ ΚΩ με τις επιχειρήσεις του κ. ΜΗΤΣΗ.
Δυστυχώς όμως, όπως λέτε και ο ίδιος, πληροφορηθήκατε από πολίτες της Κω, ότι θα εκδικαζόταν αυτή η υπόθεση, γεγονός που μαρτυρεί ότι δεν γνωρίζατε την μάχη που έδωσε αυτή η δημοτική αρχή και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΩ για να υπερασπίσει τα συμφέροντα της επιχείρησης.
Όσο για τις έξι υποθέσεις που αναφέρετε στο δελτίο τύπου, αφορούν υποθέσεις τεκμαρτών ξενοδοχείων της ΔΕΥΑ Ηρακλειδών, και για να μην ανησυχείτε και δικηγόροι παρέστησαν (οι κ.κ. Αριστείδης Ζαμάγιας, Ευαγγελία Τσάμπαλα) και το συμφέρον της επιχείρησης προστάτευσαν και θα συνεχίζουν να προστατεύουν, τόσο εγώ προσωπικά όσο και αυτή η δημοτική αρχή.
Όσον αφορά τα ερωτήματα που έχετε μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να περάσετε από τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ και να ενημερωθείτε σχετικά.
Τουλάχιστον εσείς γνωρίζετε προσωπικά ότι όλες οι πόρτες της επιχείρησης είναι ορθάνοικτες και όλα τα γραφεία ξεκλείδωτα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΥΑ
ΚΩ - ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
Η Συντονίστρια της ΠΕ Κω και Νισύρου, Κωνσταντίνα Σβύνου, είναι η καλεσμένη του Γιώργου Λιοδάκη στο νέο επεισόδιο της πολιτικής εκπομπής Face to Face του Kosnews24
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας