Οι αλλαγές στις οποίες προχώρησε κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό ο Αντώνης Σαμαράς δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρξει μια έντονη κινητικότητα στον κομματικό μηχανισμό στα Δωδεκάνησα.Η τοποθέτηση του Κώου Νίκου Πουλιού στη θέση του Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων Νοτίου Αιγαίου δείχνει ότι στη Ρηγίλλης αποφάσισαν να ασχοληθούν ενεργά με μια περιφέρεια, η οποία είναι παραδοσιακά δύσκολη για τη Νέα Δημοκρατία. Ο νέος τομεάρχης γνωρίζει καλά τη νησιωτική πραγματικότητα, κυρίως τη δωδεκανησιακή αφού έχει διατελέσει επί τετραετία στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ενώ είναι και επιχειρηματίας του τουρισμού.
Μπορεί κάποια στελέχη να μιλούν ευθέως για πριμοδότηση του κ. Πουλιού, ωστόσο, στη Ρηγίλλης εκτιμήθηκε η μετριοπάθεια που επιδεικνύει ώστε να μειωθούν οι εσωκομματικές εντάσεις αλλά και οι επαφές του με τον επιχειρηματικό κόσμο και ειδικότερα με αυτόν του τουρισμού.
parapolitika.gr
Παρά τις επανειλημμένες αναφορές κατοίκων προς τον δήμο, την αστυνομία και την εισαγγελία, ο χώρος συνεχίζει να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.
Το περιστατικό σημειώθηκε με αφορμή τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.
Θα απονεμηθούν τα Αριστεία και τα Βραβεία στους αριστούχος, καθώς και το Βραβείο με το επετειακό λεύκωμα «Βραβείο Σταμάτης Κ. Μανούσης».