
Με την λήξη της αντιπυρικής περιόδου 2011 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, ευχαριστεί θερμά για την άμεση συνδρομή και συνεργασία , που είχε κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου, είτε προληπτικά είτε κατασταλτικά, με αποτέλεσμα την άμεση και επιτυχή αντιμετώπιση των συμβάντων στην περιοχή ευθύνη μας, το Δήμο Κω, τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Δικαίου κ. Γεωργαλή Μ. και Ηρακλειδών κ. Παπαντωνίου Σ. και ιδιαίτερα τις εθελοντικές ομάδες των Καταδρομέων, Λέσχης 4χ4 και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Ευελπιστούμε και στην μελλοντική συνεργασία μας, ώστε να μπορέσουμε από κοινού να προστατεύσουμε κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο, το νησί μας.
Κως 3 Νοεμβρίου 2011
Ο Διοικητής
Γεώργιος Τσιάμης
Αντιπύραρχος
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας