ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Σωστή η πρόταση του προέδρου της Κοινότητας Ασφενδιού για το κυκλοφοριακό στη Ζιά. Για να δούμε το καλό του χωριού θα μπει πάνω από τα συμφέροντα;

Απάντηση της Δύναμης Αλλαγής σε δημοσίευμα της εφημερίδας ''Βήμα της Κω''

Πολιτικη Τετάρτη, 2η Νοεμβρίου 2011
Απάντηση της Δύναμης Αλλαγής σε δημοσίευμα της εφημερίδας ''Βήμα της Κω''

images stories products small.4eb11c0b461e2 zini2

Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ της 1ης Νοεμβρίου 2011, επιχειρείται από τον συντάκτη μία, τουλάχιστον ατυχής, σύγκριση δύο τελείως διαφορετικών καταστάσεων.

Η παρέμβαση του Δήμου της Κω, την περίοδο δημαρχίας του κ. Κυρίτση, στη Βασιλέως Γεωργίου, είχε στόχο την προστασία του πάρκου και της οδού από την διάβρωση η οποία απειλούσε και εξακολουθεί να απειλεί, κοινόχρηστο χώρο, δηλαδή χώρο που είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου της Κω.

Άλλωστε από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων δίνεται η δυνατότητα, σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών ή καταστροφών από ακραία καιρικά φαινόμενα, σε υπηρεσίες να παρεμβαίνουν για την αποκατάσταση των ζημιών. Επιπλέον ο Δήμος της Κω είχε έγκριση του Γ.Γ. της Περιφέρειας για τη χρήση του Αιγιαλού προκειμένου να κατασκευαστεί το τοιχίο.

Στην περίπτωση της Κεφάλου έχουμε να κάνουμε με μία έξω από κάθε λογική παρέμβαση που κατάστρεψε ένα από τα πλέον όμορφα σημεία του νησιού καθώς και σημαντικές αρχαιότητες και έγινε με μοναδικό κριτήριο την εντύπωση ορισμένων ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν γιατί πρόσφατα εκλέχθηκαν σε μία θέση ευθύνης.

Οποιαδήποτε λοιπόν σύγκριση, ακόμα και των μεγεθών των παρεμβάσεων, δηλαδή λίγα μέτρα στη περίπτωση της Βασιλέως Γεωργίου με τα εκατοντάδες μέτρα στο Ζηνί, μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων υπηρετεί και τίποτα παραπάνω.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-10-184006.png
Μπαράζ συλλήψεων από την Τροχαία Κω για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου.

dias.jpg
Ξεκίνησε περιπολίες για το καλοκαίρι η ομάδα ΔΙΑΣ στην Κω

Προς το παρόν, οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούνται τις απογευματινές ώρες.

zia5.jpg
Επιστολές του Προέδρου της Κοινότητας Ασφενδιού για το κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Ζιά - Τι ζητάει

Απέστειλε επιστολές σε Τροχαία, Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων και Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τετάρτη, 11 Ιουνίου 3:54ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency