
Το σώμα μας κρύβει μέσα του όλες τις θεραπευτικές δυνάμεις που χρειάζεται για να θεραπεύσει, από μόνο του, τα προβλήματά του με τον πιο φυσικό τρόπο. Το κλειδί βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις αυτές, που δεν είναι άλλο από το βιο-ενεργειακό μας σύστημα. Τα συμπτώματα είναι ο τρόπος επικοινωνίας του σώματός μας, για να μας γνωρίσει ότι κάτι του συμβαίνει. Η Lifewave έφερε στην παγκόσμια σκηνή, την επαναστατική τεχνολογία του μέλλοντος με τα απόλυτα μοναδικά στο είδος τους προϊόντα, συνδυάζοντας την νανοτεχνολογία και τις αρχές της ομοιοπαθητικής, της Δυτικής Ιατρικής και της Ανατολικής Κινέζικης Ιατρικής (βελονισμού), για την βελτίωση της υγείας μας. Πέτυχε, τα εκπληκτικά αυτά προϊόντα, να έχουν μια επικοινωνία με τα ανθρώπινα κύτταρα χωρίς να εισέρχεται κανένα συστατικό στο ανθρώπινο σώμα καθώς όλες οι δραστηριότητες των patches επιτυγχάνονται και πάνω από τα ρούχα μας. Ο στόχος της διοχέτευσης των προϊόντων αυτών στο ευρύ κοινό είναι να μπορεί ο καθένας στο σπίτι του ή οπουδήποτε αλλού να προβαίνει σε εφαρμογή - θεραπεία χωρίς ταλαιπωρία και περιττές δαπάνες.
Τα Lifewave patches ακούνε το σώμα μας, «πιάνουν δουλειά» μέσα σε λίγα λεπτά μετά την τοποθέτησή τους, στα προτεινόμενα σημεία (υπάρχουν μέσα σε όλα τα προϊόντα οδηγίες εφαρμογής, με αντιπροσωπευτικές εικόνες) και αμέσως αρχίζει η ενεργοποίηση της θεραπευτικής τους διαδικασίας για αυτοθεραπεία. Ο χρόνος αυτός διαφέρει από άτομο σε άτομο, σύμφωνα πάντα με το πόσο επιβαρυμένος είναι ο κάθε οργανισμός.
Κατάλληλα για αθλητές(ενέργεια),αυπνίες,καταπολέμηση ροχαλητού,ημικρανίες,πονόλαιμους,αντιγήρανση(καταπολέμηση ρυτίδων), κυτταρίτιδα ,αδυνάτισμα,,ακμή,πόνοι μέσης και πλάτης,στυτικά προβλήματα,καούρες,καταπολέμηση άγχους,ψωρίαση,λεύκη,καταπολέμηση κάθε εθισμού(τσιγάρο,αλκοόλ,χαρτιά).Μιλήστε με τον αντιπρόσωπο της Κω και πείτε το πρόβλημα σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6981742943

Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας