Νίκη του Α.Σ. Ιπποκράτη επί του Ηρακλή στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος

Αστυνομικο Κυριακή, 23η Οκτωβρίου 2011
Νίκη του Α.Σ. Ιπποκράτη επί του Ηρακλή στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος

ippokraths-andres

Ο Α.Σ. Ιπποκράτης ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο τοπικό πρωτάθλημα ανδρών, αφού επικράτησε με 71-50 του Ηρακλή 2000. Αν και στην έναρξη του αγώνα η ομάδα μας ήταν λίγο μουδιασμένη, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κατάφερε να βρει το ρυθμό της και να αυξήσει τη διαφορά. Σε γενικές γραμμές, ο Μάκης Κανενόπουλος και οι αθλητές του έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και εφησυχασμό. Η σκληρή δουλειά και η διάθεση για μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν συνεχίζεται.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 9-17, 25-30(ημ.), 37-50, 50-71

Διαιτητές: Ρουμελιώτης- Διλμπεράκη

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (Παπούλης): Τόρης, Σαντής 2, Χατζησταμάτης 13(2), Τάλαρος 3, Ιερομνήμων, Πιζάνιας 7, Αγρέλλης 7, Πεχλιβανίδης, Σανδαλής 6(2), Αυγουστής 11, Καλαμπόκης 1.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κανενόπουλος- Πλατέλλας): Τόρα 2, Μαυρομάτης 3, Μαρίνος, Πλευράκης 10(2), Κατσούβας 1, Γούναρης, Γκοράτσας 12(2), Βουρλούμης, Γιάννου 11(1), Παρβαντώνης 17(3), Δαμαρλής 9(2), Γιαννούλης 6.

Γραφείο Τύπου

Α.Σ. Ιπποκράτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
32 °C
Σάββατο, 26 Ιουλίου 5:01ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency