Η Δύναμη αλλαγής για την επαναφορά της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών της Ατιμάχειας & Μαστιχαρίου

Πολιτικη Δευτέρα, 17η Ιανουαρίου 2011
Η Δύναμη αλλαγής για την επαναφορά της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών της Ατιμάχειας & Μαστιχαρίου
kiritsisΜετά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Αντιμάχειας και της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για το θέμα, από σήμερα το πρωί το λεωφορείο του Δήμου που μεταφέρει τα παιδιά από και προς τα σχολεία τους, δρομολογήθηκε ξανά.

Τελικά όλες οι προφάσεις της δημοτικής αρχής περί δήθεν ακαταλληλότητας του λεωφορείου και της διαδικασίας γενικότερα ήταν λόγια του αέρα, όπως λόγια του αέρα είναι και αυτά περί δημιουργίας «φορέα συγκοινωνίας».

Ας αντιληφθεί επιτέλους η νέα δημοτική αρχή, ότι έχει δουλειά να κάνει και ας σταματήσει να μας αντιπολιτεύεται αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
dji_fly_20251025_173356_988_1761402851018_photo_optimized.jpg
Τριτοκοσμικές συνθήκες στην περιοχή Λαγκάδα από Ρομά - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Παρά τις επανειλημμένες αναφορές κατοίκων προς τον δήμο, την αστυνομία και την εισαγγελία, ο χώρος συνεχίζει να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

stighmiotipo-othonis-2025-10-25-075658.png
1ο Ιπποκράτειο Λύκειο Κω: Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου η «Γιορτή της Σημαίας», στον Ορφέα

Θα απονεμηθούν τα Αριστεία και τα Βραβεία στους αριστούχος, καθώς και το Βραβείο με το επετειακό λεύκωμα «Βραβείο Σταμάτης Κ. Μανούσης».

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
21 °C
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 10:33ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency