Μετά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Αντιμάχειας και της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για το θέμα, από σήμερα το πρωί το λεωφορείο του Δήμου που μεταφέρει τα παιδιά από και προς τα σχολεία τους, δρομολογήθηκε ξανά. Τελικά όλες οι προφάσεις της δημοτικής αρχής περί δήθεν ακαταλληλότητας του λεωφορείου και της διαδικασίας γενικότερα ήταν λόγια του αέρα, όπως λόγια του αέρα είναι και αυτά περί δημιουργίας «φορέα συγκοινωνίας».
Ας αντιληφθεί επιτέλους η νέα δημοτική αρχή, ότι έχει δουλειά να κάνει και ας σταματήσει να μας αντιπολιτεύεται αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Παρά τις επανειλημμένες αναφορές κατοίκων προς τον δήμο, την αστυνομία και την εισαγγελία, ο χώρος συνεχίζει να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.
Το περιστατικό σημειώθηκε με αφορμή τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.
Θα απονεμηθούν τα Αριστεία και τα Βραβεία στους αριστούχος, καθώς και το Βραβείο με το επετειακό λεύκωμα «Βραβείο Σταμάτης Κ. Μανούσης».