Σε συνέχεια της από 29/09/2011 επιστολής, σας ενημερώνουμε ότι τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών και εγώ προσωπικά, είμαστε στη διάθεση σας προκειμένου να έχετε πλήρη και τεκμηριωμένη άποψη για την εξέλιξη του ΠΕΕ 2011 του Δήμου Κω.
Για καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση και προκειμένου να αποφευχθούν αλλεπάλληλες πολύωρες συναντήσεις για το ίδιο αντικείμενο, κρίνεται σκόπιμο να κληθούν και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΩΣ», «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ » στους οποίους θα αποσταλεί σχετική πρόσκληση.
Επειδή στη συνάντηση θα πρέπει να παρευρίσκεται το σύνολο των στελεχών των Τ.Υ, εκτιμώ ότι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο καταλληλότερος χώρος για την πραγματοποίηση της.
Ως ημερομηνία ορίζεται η 11η Οκτωβρίου και ώρα 11.30 π.μ.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Ξεκινάει η διαδικασία πιστοποίησης των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, της ΕΟΔ και της ΛΕΚ
Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι για 2 από τους 3 Έλληνες.
Με γνώμονα τον άνθρωπο, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών το δημοτικό ραδιόφωνο εμπλουτίζεται με νέες ενημερωτικές, μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.