Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου πέτυχε ένα πραγματικό κοινοβουλευτικό ''θρίαμβο''.
Κατάφερε να ψηφίσει το χαράτσι στα ακίνητα χρησιμοποιώντας την κοινοβουλευτική της πλειοψηφία, την ίδια στιγμή που η κοινωνία και οι πολίτες έχουν εξαντλήσει τα όρια τους.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρχαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που απειλούσαν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν αυτό το ακραίο εισπρακτικό μέτρο.
Εμφανίζονταν ως κοινωνικά ευαίσθητοι. Αποδείχθηκαν κοινωνικά έκθετοι.
Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί ότι για όλους αυτούς προέχει η διατήρηση με κάθε τρόπο στην εξουσία.
Με κάθε τίμημα, ακόμα και συνυπογράφοντας τα πιο άδικα και σκληρά μέτρα.
Όλοι αυτοί είναι συνυπεύθυνοι. Όπως συνυπεύθυνοι είναι και οι τοπικοί εντολοδόχοι τους, ο κ. Περιφερειάρχης που αποτελεί τον κομματικό βραχίονα της κυβέρνησης και ο κ. Δήμαρχος που αν ήταν ακόμα βουλευτής ασφαλώς θα ψήφιζε και αυτός, όπως ψήφισε και το Μνημόνιο.
Το ίδιο ισχύει και για τους Βουλευτές που όταν δήθεν δεν παίρνουν είδηση τι γίνεται ( όπως με την κατάργηση του 75 τοις εκατό για την ακίνητη περιουσία του δημοσίου στα Δωδεκάνησα), συναινούν και ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Ο χρόνος τους όμως τελειώνει. Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει άλλο μία πολιτική που διευρύνει το δημόσιο χρέος και τη φτώχεια.
Υπάρχει ελπίδα γιατί υπάρχει μία άλλη πολιτική πρόταση, αυτή της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.
ΝΟΔΕ
Συνελήφθησαν ένας 26χρονος και μια 32χρονη!
Δείτε τι προβλέπει η μελέτη που παρέδωσε ο ΚΩΑΝ ΑΕ στον Δήμο Κω.
Δείτε τις μελέτες!
Δείτε το πρόγραμμα προβολών.