ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Την μπάλα στην εξέδρα πέταξε ο Δήμαρχος Κω όσον αφορά το κυκλοφοριακό στη Ζιά.

Την τέως εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κω, μηνύει ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης

Πολιτικη Τρίτη, 27η Σεπτεμβρίου 2011
Την τέως εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κω, μηνύει ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης

diakomixalhs

Την τέως εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κω, μηνύει ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην υπόθεση για το ΧΥΤΑ Καλύμνου, θέτοντας την στο αρχείο.

Ο κ. Διακομιχάλης μαζί με τον μηχανικό Γιάννη Τάτση, πριν από 20 περίπου μήνες, προσέφυγε στη δικαιοσύνη για το σκάνδαλο –όπως το χαρακτήρισε- των 500.000 ευρώ που εισέπραξε ο εργολάβος του έργου του ΧΥΤΑ Καλύμνου χωρίς να πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες εργασίες.

Μάλιστα υπέβαλε και σχετικές μελέτες εμπειρογνωμόνων.

Ο δήμαρχος Καλύμνου τώρα, όπως δήλωσε στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ οργισμένος, ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα εφετών, του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και του υπουργού Δικαιοσύνης τον οποίο θα επισκεφθεί για το θέμα αυτό.

Αυτό που εξόργισε τον κ. Διακομιχάλη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, είναι το γεγονός ότι, εντελώς τυχαία η απόφαση της κυρίας εισαγγελέως ελήφθη λίγο πριν φύγει με μετάθεση από την Κω και εντελώς τυχαία την απόφασή της αυτή πριν ανακοινωθεί την γνώριζαν φίλοι του εργολάβου μία εβδομάδα νωρίτερα και την διαλαλούσαν στα καφενεία του νησιού της Καλύμνου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ν. Μακαρούνα που υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας.

Σήμερα ο δήμαρχος Καλύμνου απειλεί «Θεούς και δαίμονες» που δεν διαφυλάσσουν το δημόσιο συμφέρον. Πάντως, όπως είπε, ελπίζει ότι οι προϊστάμενοι της κυρίας εισαγγελέως που θα μηνύσει, θα διαφυλάξουν το κύρος της δικαιοσύνης και θα αποδώσουν το δίκαιο.

Ο εργολάβος του ΧΥΤΑ που κατηγορείται στην υπόθεση, παρεμβαίνοντας τόνισε ότι έλαμψε η αλήθεια και έκανε λόγο για απώλεια της ψυχραιμίας του κ. Διακομιχάλη.

newskosmos.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
zia5.jpg
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Η Ζιά χρειάζεται ένα ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ευταξίας

‘’ Ο κ. Νικηταράς , μιλώντας για τα προβλήματα της Ζιάς συμπεριφέρεται σα να ανέλαβε Δήμαρχος σήμερα.''

stighmiotipo-othonis-2025-06-26-122447.png
Advertorial 26/06/25
Οι Τετάρτες αποκτούν άλλο νόημα! Ξεκινάει beach parties από τις 2 Ιουλίου το Ammos Beach Bar

Μετά τα εκρηκτικά Κυριακάτικα parties που είναι talk of the town, το Ammos Beach Bar ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2:59ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency