Πρόσκρουση ελλιμενισμένων σκαφών στην Κω

Κοινωνια Σάββατο, 24η Σεπτεμβρίου 2011
Πρόσκρουση ελλιμενισμένων σκαφών στην Κω

prosekrousan

H Λιμενική Αρχή Κω,ενημερώθηξε ότι το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» Ν.Π. 9730, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης την 22/09/2011 στο λιμάνι της Καρδάμαινας, προσέκρουσε με τη βοηθητική φουσκωτή λέμβο της Θ/Γ «LADYANGELS» σημαίας Η.Π.Α., λόγω αδυναμίας χειρισμών που προκάλεσε η χαλάρωση της ντίζας της ρεβέρσας.

Από την πρόσκρουση, προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στη βοηθητική λέμβο, σπάσιμο του δεξιού της μπαλονιού και μέρους της γάστρας, καθώς επίσης και σπάσιμο πλαστικού στην αριστερή πλευρά του σκάφους, ενώ το «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» υπέστη μικρή απόξεση χρώματος στην αριστερή του πλευρά.

Από τη Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών, ο οποίος επετράπη στο «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» μετά από προσκόμιση βεβαιωτικού επιθεώρησης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο της Κω, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
dikasthrio.jpg
Ελεύθερος ο 17χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του στη Λέρο

Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν από κοινού να αφεθεί ελεύθερος με μοναδικό όρο να παρακολουθήσει συνεδρίες από ψυχολόγο στο κρατικό θεραπευτήριο της Λέρου

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
13 °C
Τετάρτη, 4 Μαρτίου 12:53ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency