
Κατασχέθηκαν συνολικά 223 γραμμάρια ηρωίνη.
Συνελήφθησαν χθες (21-09-2011) στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 22, 20 και 35 ετών αντίστοιχα για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, εντοπίστηκε τη Τρίτη (20-09-2011) το βράδυ, ο 22χρονος, ο οποίος διαμένει παράνομα στην Χώρα, να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και λίγο πριν ακινητοποιηθεί πέταξε στο έδαφος τέσσερις (4) πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 171,6 γραμμάριων, οι οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που είχε μισθώσει ο 22χρονος στην Πόλη της Ρόδου και χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε ο 20χρονος και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) πλαστική αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη μεικτού βάρους 51,4 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας πρόεκυψε ότι ο 22χρονος και ο 20χρονος χρησιμοποιούσαν για τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών, δυο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του 20χρονου και του 35χρονου αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος κατά το χρονικό διάστημα από αρχές του 2007 έως 14-09-2011 έστειλε μέσω εταιρίας μεταφοράς χρημάτων σε ομοεθνείς του διάφορα χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 15.500 ευρώ.
Επίσης στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
? το συνολικό χρηματικό ποσό των 1845 ευρώ,
? τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης επικοινωνίας,
? μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Για αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε το σημερινό πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κω
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας