Το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών έδωσε η ομάδα του Α.Σ. Ιπποκράτη στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης την Κυριακή στις 12:00 με αντίπαλο το Ελληνικό. Οι αθλήτριες του Ιπποκράτη δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από την ισχυρότερη ομάδα του Ελληνικού, εντούτοις προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να παίξουν καλό μπάσκετ, ακολουθώντας τις οδηγίες του Μάκη Κανενόπουλου. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η γυναικεία ομάδα έδειξε πολλά καλά στοιχεία, με παλιές και νέες αθλήτριες να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. Με σύνθημα τη σκληρή δουλειά και τη συγκέντρωση συνεχίζεται η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων.
Α.Ο. Ελληνικού- Α.Σ. Ιπποκράτης: 64-43
Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-8, 31-15(ημ.), 47-24, 64-43
Διαιτητές: Χουγιαζός- Ζαχαρόπουλος
ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Ρουμπελάκης - Παντελάκης): Φιλιππάκη 3, Μπουρμπάκη, Ευμορφοπούλου 2, Μανώλη 13(1), Στεφάτου 9(2), Αργυροπούλου 4, Μπαλτά 2, Παραγυιού 8(1), Μπακάλη, Μπόνη 5, Τσουκαλά 11, Μουρντ 7.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ KOS HOTEL (Κανενόπουλος - Δανελλάκη): Χελιώτη 12, Πατμίου 2, Μπαλάσα, Μαγαλιού 8(1), Παπαδοπούλου 2, Γούναρη, Γαβριηλίδου, Σβύνου, Σαράγια 1, Δρεττάκη, Μοσχοπούλου 18(3), Σταμόγλου.
Γραφείο Τύπου
Α.Σ. Ιπποκράτης
Την επίσημη έναρξη των Αγώνων κήρυξε ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμο Κω για τη θερμή φιλοξενία και ανακοίνωσε πως, μετά τη φετινή επιτυχημένη συνδιοργάνωση, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics θα διεξάγονται πλέον κάθε χρόνο στην Κω.
Ο Νίκος Στ. Μανούσης γράφει για τον Γεώργιο Χρούσο και τον Κώστα Μπουραζέλη.
Με βασικό αντικείμενο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.
Από τις 08:00 έως τις 09:00.