Εμπρησμός στην Καρδάμαινα;;

Κοινωνια Κυριακή, 18η Σεπτεμβρίου 2011
Εμπρησμός στην Καρδάμαινα;;

purosbestikh-kos

Φωτιά ξέσπασε στην Καρδάμαινα την Τετάρτη το βράδυ στις 01:10 στο δρόμο που κατεβαίνει απο λατομείο προς NORIDA

Λάδια και στουπιά βρέθηκαν τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για το άναμα της φωτιάς και μάλιστα όταν έπεσε νερό επάνω σ αυτόν ..... τον άτυπο μηχανισμό η φωτιά επεκτάθηκε αυτόματα μιας και το νερό δε σβήνει το αναμένο λάδι αλλά το απλώνει.

Δυστυχώς η ενημέρωση απο μάρτυρες που έχουμε , αναφέρει ότι η πυροσβεστική έφτασε μετά από 40 λεπτά

Eλπίζουμε να είναι ανακριβής η πληροφορία (αν και είναι επώνυμη) ιδιαίτερα όταν η πυροσβεστική του αεροδρομίου βρίσκεται τόσο κοντά.Mήπως άργησε κάποιος να ειδοποιήσει ?

Περαστικοί απο τη Καρδάμαινα μαζί με εθελοντή πυρασφάλειας και έναν ταξιτζή έσβησαν τη φωτιά.

Μπράβο σε όσους βοήθησαν και κρίμα γι αυτούς που όπως μας είπαν οι μάρτυρες , πέρναγαν και απλά κοιτούσαν τη φωτιά.

Διευκρίνηση:Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το kosnews24 με πυροσβέστη μας ανέφερε πως το πυροσβεστικό όχημα καθώς και το προσωπικό δεν μπορεί να φύγει από το αεροδρόμιο την ώρα που εκτελούνται πτήσεις.

http://kos-eco-news.blogspot.com/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Κυριακή, 17 Αυγούστου 10:30ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency