Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει φέτος από 30 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου 2011, στην Σαντορίνη την πρώτη σε επίπεδο Περιφέρειας Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών.
Παρακαλούνται οι νέοι – από 6-20 ετών - μουσικοί λαϊκών πνευστών – τσαμπούνα, τουμπάκι, φλογέρα, σουραύλι, κλαρίνο - και παραδοσιακών μουσικών οργάνων – λαϊκά πνευστά, βιολί, λαούτο, λύρα, σαντούρι - που δραστηριοποιούνται στο νησί της Κω και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνάντηση να το δηλώσουν στα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, Βασ. Γεωργίου 3 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Γραφείο Τύπου
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω