Στις 28/08/11 η Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής 'ΑΡΙΩΝ" μετά από πρόσκληση του Δήμου Νισύρου επισκέφτηκε το νησί για να παρουσιάσει την φετινή του εκδήλωση "Ταξίδι στους δρόμους της παράδοσης".
Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε με το πλοίο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟΣ . Ευχαριστούμε παρα πολύ την οικογένεια Δημητρίου Ανθούλη, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΑΣ! Και ευελπιστούμε στην ευαισθητοποποίηση και άλλων παραγόντων της τοπικής κοινωνίας μας, στα θέματα της πολιτιστικής δράσης των συλλόγων. Η εν λόγω προσφορά αποτελεί για μας αναγνώριση του έργου μας!
Επίσης Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Νισύρου για την προσκληση και την άψογη συνεργασία
Με τιμή
το
Δ.Σ
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω