Δύναμη Αλλαγής:''να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στις αρνητικές εξελίξεις για το νησί ''

Πολιτικη Τετάρτη, 31η Αυγούστου 2011
Δύναμη Αλλαγής:''να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στις αρνητικές εξελίξεις για το νησί ''

kos

Είναι πλέον γεγονός ότι , σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανάληψης της ευθύνης διοίκησης του Δήμου της Κω από την παράταξη του κ Καίσερλη , η τοπική κοινωνία προσπαθεί να διακρίνει έστω και μία θετική εξέλιξη για το νησί μας!

Εξαγγελίες άνευ περιεχομένου, μεγαλοϊδεατισμοί χωρίς αντίκρισμα, και πελατειακές εξυπηρετήσεις ημετέρων χαρακτηρίζουν τη νέα Δημοτική αρχή και υποβαθμίζουν συνεχώς την πόλη και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

Κατακτήσεις της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της καταρρέουν , δράσεις και θετικές ενέργειες της προηγούμενης τετραετίας αναστέλλονται , η εικόνα του νησιού τσαλακώνεται συνεχώς και η Δημοτική αρχή αδιαφορεί πλήρως για το αρνητικό αποτέλεσμα , επιμένοντας να υπόσχεται θέσεις και μισθό σε νέους συνδημότες και συνδημότισσες μέσα από τη λειτουργία των περιβόητων πλέον «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» της!

Η αδιαφορία και η άγνοιά τους «ΕΚΑΨΕ» τον Χ.Υ.Τ.Α. προκαλώντας πέραν της οικονομικής ζημιάς, τεράστιο πρόβλημα στο περιβάλλον, , και αυτοί επιχαίρουν ότι κερδίζουν καθημερινά το στοίχημα της «ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΟΛΗΣ»(άραγε δεν βλέπουν ότι η πόλη βρίσκεται φέτος στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων στο θέμα της καθαριότητας? Για να μην μιλήσουμε για την πλήρη εγκατάλειψη σε επίπεδο νησιού!

Χάνουμε το τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα-προϊόν και κατάκτηση της τοπικής κοινωνίας και των φορέων του νησιού , που αφορά στις πτήσεις χαμηλού κόστους της RYAN-AIR , και ο Δήμαρχος του νησιού δηλώνει με περισσή αλαζονεία «Ο Δήμος είναι έτοιμος να συνεισφέρει υπό προϋποθέσεις ,αν και εφόσον κριθεί αναγκαίο», υποβαθμίζοντας έτσι τον αγώνα και την επιτυχία της τοπικής κοινωνίας και υπονομεύοντας τις νέες διαπραγματεύσεις, αδιαφορώντας και απέχοντας επιδεικτικά από αυτές!

Εξαγγέλλει με στόμφο την κατασκευή μόλου κρουαζιερόπλοιων και τη στήριξη του θαλάσσιου τουρισμού και ταυτόχρονα το στέλνει στις καλένδες, μιλώντας για επανεξέτασή του το 2012 , αντ¨αυτού δε δηλώνει υπερήφανος για την παραχώρηση ακίνητης περιουσίας του Δήμου σε ομάδες-στρατούς της Δημοτικής αρχής, πέρα και έξω από τη νομοθεσία , αλλά και από αυτή την κοινή λογική, αφού δεν διευκρινίζεται ο τρόπος επιλογής των «ΕΚΛΕΚΤΩΝ», οι οποίοι με απευθείας ανάθεση θα λειτουργούν ακίνητα του Δήμου, μοιράζοντας μεταξύ τους τα κέρδη και μη αποδίδοντας δεκάρα στην τοπική κοινωνία!!

Και δε φτάνει αυτό , εξακολουθεί η Δημοτική αρχή το καταστροφικό της έργο, ξεπληρώνοντας «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ», προαναγγέλλοντας για άλλη μια φορά τις αλλαγές στο κυκλοφοριακό του λιμανιού, καταργώντας τη μονοδρόμηση και την αποδεκτή από το σύνολο σχεδόν του νησιού ανάπλαση του παραλιακού μετώπου!

Ως Δημοτική παράταξη « ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ», δηλώνουμε ότι η τοπική κοινωνία και οι φορείς της θα πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε αυτές τις αρνητικές για το νησί και τους κατοίκους του εξελίξεις και να κατοχυρώσουμε τα θετικά κεκτημένα των προηγούμενων χρόνων , κάνοντας παράλληλα την προσπάθεια να τα βελτιώσουμε και να τα αυξήσουμε , αφού αυτός είναι και ο ρόλος και στόχος όλων μας!

Και πίστη μας είναι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμα και ερήμην της αναχρονιστικής και παλαιών ιδεών Δημοτικής αρχής του κ. Κ. Καίσερλη!!

Νίκος Κανταρζής

Υπεύθυνος τομέα Τύπου και τεκμηρίωσης

«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Σάββατο, 16 Αυγούστου 5:43ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency