Σε μια εποχή γεμάτη οικονομικές αντιξοότητες και καιροσκοπισμό, οι μαθητές του Γυμνασίου Ζηπαρίου απέδειξαν έμπρακτα ότι το
σχολείο δεν είναι απλά ένας φορέας γνώσης, αλλά κυρίως εστία διαμόρφωσης ήθους και ανθρωπιάς. Συγκεκριμένα, οι μαθητές του τμήματος Β2 μετά από έρανο που πραγματοποίησαν συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό το οποίο και αποφάσισαν να δωρίσουν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο 'Ελπίδα'. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι μαθητές του Β3, οι οποίοι συμμετείχαν στο παζάρι που πραγματοποιήθηκε στο Ζηπάρι στις 12 Δεκεμβρίου 2010, πουλώντας ιδιόχειρες κατασκευές. Τα έσοδά τους διατέθηκαν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.
Συγχαρητήρια, παιδιά!
Ιωάννης Π. Κρητικός
Διευθυντής
Εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για την αποτροπή και αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, με στόχο την ενημέρωση των εθελοντών και των πολιτών.
Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας