Στην μαγευτική και καταπράσινη Ζιά, κάτω από την εκκλησία του χωριού βρίσκεται εδώ και 31 χρόνια η παραδοσιακή ταβέρνα Ηλιοβασίλεμα,η οποία το 1980 είχε λειτουργήσει ως παραδοσιακό καφενείο και στην συνέχεια έγινε μια από τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού.
Σε ένα γνήσια παραδοσιακό πετρόκτιστο περιβάλλον η κα Χρυσούλα προετοιμάζει ξεχωριστά σπιτικά πιάτα μοναδικής νοστιμιάς και σερβίρει στους επισκέπτες της ταβέρνας ξεχωριστές γευστικές λιχουδιές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Με αφοσίωση στην μαγειρική τέχνη και την προσεκτική επιλογή ντόπιων υλικών και συστατικών η κα Χρυσούλα έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών επισκεπτών που επιλέγουν την ταβέρνα της για φαγητό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει πολλούς φίλους απο πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού που επισκέπτονται τη ταβέρνα, εκτιμώντας το καλό φαγητό που προσφέρει αλλά και την ξεχωριστή φιλοξενία.
Οι γευστικές επιλογές είναι πολλές αλλά ξεχωρίζουν ιδιαίτερα τα ντολμαδάκια που φτιάχνει με τα χέρια της , οι μοναδικοί ρεβυθοκολοκυθοκεφτέδες, η πασίγνωστη τυροκαυτερή της ταβέρνας αλλά και το χοιρινό στην στάμνα.
Καλή σας όρεξη λοιπόν...
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Ξεκινάει η διαδικασία πιστοποίησης των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, της ΕΟΔ και της ΛΕΚ
Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι για 2 από τους 3 Έλληνες.
Με γνώμονα τον άνθρωπο, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών το δημοτικό ραδιόφωνο εμπλουτίζεται με νέες ενημερωτικές, μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.