Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Διοικητή του Νοσοκομείο της Κω κύριο Σοροκάκη σχετικά με το περιστατικό της διακομιδής τουρίστριας από το Ζηπάρι στο Νοσοκομείο το Σάββατο 20 Αυγούστου με ταξί επειδή το
ασθενοφόρο δεν μπορούσε να μεταβεί ενημερωθήκαμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς δεν έφτασε κανένα περιστατικό στο νοσοκομείο την συγκεκριμένη ημέρα πριν τη 13:05(ενώ το ατύχημα στο Ζηπάρι είχε γίνει 10:30 και η κοπέλα μεταφέρθηκε μετά τις 11:30).Από το νοσοκομείο μας ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρχε τέτοιο περιστατικό και το πιθανότερο ήταν να πήρε κάποιος τηλέφωνο και να ακύρωσε τη διακομιδή της κοπέλας αφού δεν ήταν τόσο σοβαρά,πάντως το ταξί που ήρθε και πήρε την κοπέλα για να την πάει στο νοσοκομείο δεν την πήγε ποτέ..ο λόγος άγνωστος.Ακόμα ο κ. Σοροκάκης μας ενημέρωσε πως αυτή την στιγμή στο νησί έχουμε 3 ασθενοφόρα ένα από την Κέφαλο που εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής ακόμα ένα του στρατού που εξυπηρετεί τα χωριά μέχρι και το Ζηπάρι και το ασθενοφόρο του νοσοκομείο που εξυπηρετεί τα υπόλοιπα περιστατικά(κυριώς στην πόλη).
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Ξεκινάει η διαδικασία πιστοποίησης των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, της ΕΟΔ και της ΛΕΚ
Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι για 2 από τους 3 Έλληνες.
Με γνώμονα τον άνθρωπο, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών το δημοτικό ραδιόφωνο εμπλουτίζεται με νέες ενημερωτικές, μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.