''Σκουπιδότοπος''

Κοινωνια Παρασκευή, 19η Αυγούστου 2011
''Σκουπιδότοπος''

skoupidia-polh

 

Ότι έχει γεμίσει η πόλη σκουπίδια το ξέρουμε,να ρίξω ευθύνες στη Δημοτική Αρχή για ακόμα μια φορά δεν θα το κάνω,αλλά θέλω να τονίσω και μια άλλη πτυχή του προβλήματος,οι 3 φωτογραφίες που σας έστειλα με τα σκουπίδια είναι στην οδό Στ.Θυμανάκη στο κέντρο της πόλης.

Τα σκουπίδια αυτά και ακόμα πολλά είναι πεταμένα στην άκρη του δρόμου,σε ένα χωράφι που ανήκει σε κάποιον συνδημότη μας,εκτός από ότι δεν σεβόμαστε το νησί μας πετώντας κάτω τα σκουπίδια φαίνεται πως δεν σεβόμαστε ούτε την περιουσία του άλλου.Θα ήθελα να ήξερα αν πετούσα τα σκουπίδια στο σπίτι σας ή στην αυλή του σπιτιού σας ή τέλος πάντων στο χωράφι σας θα σας άρεσε;;;Καλό θα ήταν να μάθουμε να σεβόμαστε!!

 

 

O άγνωστος Ζ

 

 

skoupidia-polh1

skoupidia-polh2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
purosvestikiww.jpg
Έναρξη πιστοποίησης Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας στην Κω

Ξεκινάει η διαδικασία πιστοποίησης των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, της ΕΟΔ και της ΛΕΚ

screenshot_20250609_173045_messenger.jpg
Ράδιο Κως 98fm: Η Νέα Εποχή του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Ενημερωτική καθημερινή εκπομπή με την Καλλιόπη Δανελλάκη

Με γνώμονα τον άνθρωπο, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών το δημοτικό ραδιόφωνο εμπλουτίζεται με νέες ενημερωτικές, μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Τρίτη, 10 Ιουνίου 12:18ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency