Αξιοποιώντας τις επαφές με τα στελέχη του ΕΟΤ Γερμανίας και τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο FVW workshop που πραγματοποιήθηκε αρχές Μαΐου στην Κω, o Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω – Νισύρου διοργάνωσε ταξιδιωτικό αφιέρωμα για την Κω στο τηλεοπτικό κανάλι Deutsche Welle TV, ένα από τα μεγαλύτερα της Γερμανίας.
Τηλεοπτικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην πόλη και όλα τα χωριά της Κω, τουριστικά και μη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, στην πατροπαράδοτη φιλοξενία και τον ποιοτικό τρόπο ζωής των κατοίκων. Προβλήθηκε η τοπική μας γαστρονομία, ως μέρος της καθημερινότητας, η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και οι ποικιλία των υποδομών και των υπηρεσιών ως πρόκληση για τον επισκέπτη, αφού το μεγάλο πλεονέκτημα της Κω παραμένει η σχέση ποιότητας – τιμής.
Επιπλέον, αναδείχθηκαν όλες οι νέες και εναλλακτικές μορφές τουρισμού που έχουν βρει εφαρμογή στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια, χωρίς να απουσιάζει η Ιπποκρατική μας ταυτότητα, ο πολυνησιωτικός μας χαρακτήρας και το ποδήλατο ως τρόπος ζωής.
Από το Γραφείο Τύπου του Ε.Φ.Τ. Κω - Νισύρου
Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.
Δείτε την ανακοίνωση του Επαρχείου Κω - Νισύρου!
Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ
Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.