Συνεχίζονται οι ληστείες στο νησί μας που ειδικά φέτος σχεδόν κάθε ημέρα όλο και κάποια κλοπή θα υπάρχει.Αυτή την φορά λοιπόν άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν σε αποθήκη που
βρίσκεται σε συγκρότημα με ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας και πήραν από εκεί τηλεοράσεις αλλά και διάφορα άλλα πράγματα που υπήρχαν εκεί και τα ήθελαν.Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης με το που αντιλήφθηκε ότι λείπουν πράγματα πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου και κατήγγειλε το περιστατικό,οι αστυνομικοί εν τω μεταξύ έχουν ξεκινήσει τις έρευνες με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει και προσπαθούν να βρουν το δράστη ή τους δράστες.
Το περιστατικό σημειώθηκε με αφορμή τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.
Θα απονεμηθούν τα Αριστεία και τα Βραβεία στους αριστούχος, καθώς και το Βραβείο με το επετειακό λεύκωμα «Βραβείο Σταμάτης Κ. Μανούσης».