Σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει όσο το δυνατό περισσότερα στελέχη στην προσπάθεια που θα κάνει το επόμενο διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, ο Αντώνης Σαμαράς όρισε χθες και
γραμματείς περιφερειακών οργανώσεων.
Πρόκειται για ένα νέο όργανο που δημιουργήθηκε μετά τη διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη.
Στην ουσία, δόθηκαν αρμοδιότητες σε 13 στελέχη να ελέγχουν το έργο που γίνεται στις περιφέρειες της χώρας αλλά και να προχωρούν στην κατάθεση προτάσεων.
Μεταξύ αυτών διακρίνουμε τους πρώην βουλευτές Κώστα Μπαντουβά, Χρήστο Φώλια, Σπήλιο Λιβανό και Χριστιάννα Καλογήρου, τον τέως δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον πολιτευτή Δωδεκανήσου Νίκο Πουλιού, μια επιλογή - έκπληξη που δημιουργεί νέα δεδομένα σε μια περιφέρεια όπου παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει από τα μεγαλύτερα ποσοστά του.
parapolitika.gr
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας