ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ THN ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ ΜΕ ΒΟΛΗ ΣΤΑ 69,64 m. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΧΑΤΖΗΛΑΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 200m ΚΑΙ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΑ ΚΑΤΕΤΑΓΕΙ ΣΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ TO ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Ο Νίκος Στ. Μανούσης γράφει για τον Γεώργιο Χρούσο και τον Κώστα Μπουραζέλη.
Με βασικό αντικείμενο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.
Από τις 08:00 έως τις 09:00.
Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη και σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Καθηγητή κ. Στέλιο Κουτναντζή, Γραμματέα του Πρωθυπουργού.