Ανησυχία για τις υψηλές ταχύτητες και στην οδό Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών
Μετά το πρόσφατο δημοσίευμα για τις υπερβολικές ταχύτητες που αναπτύσσονται από οδηγούς στις οδούς Κανάρη και Αβέρωφ, νέες καταγγελίες συμπολιτών μας φέρνουν στο φως ένα ακόμα σοβαρό ζήτημα που αφορά την οδική ασφάλεια στην πόλη της Κω.
Συγκεκριμένα, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών. Όπως τονίζουν, πρόκειται για έναν δρόμο με μεγάλη ευθεία, όπου καθημερινά πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητες που ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, αψηφώντας τους κινδύνους για τους ίδιους αλλά και για τους πεζούς και τους άλλους οδηγούς.
Το φαινόμενο έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, με τους κατοίκους να τονίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να έχουμε ένα σοβαρό ατύχημα ή ακόμα και δυστύχημα. Επισημαίνουν ότι απαιτείται παρέμβαση των αρμόδιων αρχών και ιδιαίτερα της Τροχαίας, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της επικίνδυνης οδήγησης.
Στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την αποκατάσταση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου της Κεφάλου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodes.gr συνδυάζεται πλέον με την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Open Council, σηματοδοτώντας τη μετάβαση του Δήμου Ρόδου στην πλήρη ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών
Για ακόμη μία χρονιά τα «Αθλητικά Μονοπάτια» επιστρέφουν στη Νίσυρο, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες κατά τη χειμερινή περίοδο
Στην τελική ευθεία μπαίνει η αποκατάσταση έξι χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων σε ισάριθμα νησιά της χώρας, με χρηματοδότηση ύψους 6,4 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας