Γιώργος Πίτσης
Η ΟΕΒΑΣ, Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου, σε συνεργασία με τον ΣΕΒΑΣ ΚΩ ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ και την υποστήριξη του Δήμου Κω, συνδιοργάνωσαν με τον Γ.Σ. ΕΥΔΑΜΟ ΚΩ με ιδιαίτερη επιτυχία τους 37ους αγώνες βετεράνων αθλητών στίβου το διήμερο 3 & 4 Μαϊου στο Νέο στάδιο Ανταγόρας.
Oι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στον Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ έναν συμπατριώτη μας που έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του τοπικού και εθνικού αθλητισμού με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά μάλιστα να ανακοινώνει στην έναρξη των αγώνων την πρόθεση της δημοτικής αρχής να ονομαστεί το γήπεδο «Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ».
Το νέο στάδιο Ανταγόρας φιλοξένησε με επιτυχία την διοργάνωση που θα σημάνει και την αρχή για τέτοιες διοργανώσεις ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί αθλητές και απ’ την Ελλάδα και απ’ το εξωτερικό ενώ ιδιαίτερες επιτυχίες είχαν και οι Κώοι αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην διοργάνωση.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα live streaming του giafkasports.gr την πρώτη και την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης αλλά και φωτογραφικό υλικό απ’ την δεύτερη ημέρα των αγώνων απ’ τον Σουλεϊμάν Σαρρή.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω