Στον σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος ενός 50χρονου άνδρα προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας της Κω για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Συγκεκριμένα ο 50χρονος την Τρίτη 15 Απριλίου την ώρα που βρισκόταν στα ταμεία Super Market στην πόλη της Κω, κατέβασε το παντελόνι του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα στην υπάλληλο.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ο άνδρας εντοπίστηκε και χθες Τρίτη 22 Απριλίου προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και αναγνωρίστηκε από την υπάλληλο.
Η γυναίκα υπέβαλε έγκληση εις βάρος του. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία ενώ ο άνδρας δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω