Μέσα σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο στολισμός του Επιταφίου στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού. Υπό την καθοδήγηση του εφημέριου πάτερ Ευτύχιου Παπαγεωργίου, πιστοί κάθε ηλικίας, συνέβαλαν με αγάπη και μεράκι στη δημιουργία ενός επιταφίου που δεν ήταν απλώς μια σύνθεση από άνθη, αλλά μια πράξη πίστης και συλλογικότητας.
Οι πιστοί στόλισαν κάθε γωνιά του επιταφίου, φροντίζοντας να αποτυπώσουν πάνω του την ψυχή και την παράδοση του τόπου.
Ο Επιτάφιος της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού φέτος ξεχώρισε για την απλότητα, την αρμονία και τη βαθιά πνευματικότητα που απέπνεε. Είναι ένας ύμνος στην παράδοση, μια σιωπηλή προσευχή μέσα από τα χέρια των ανθρώπων που τον στόλισαν με αγάπη και πίστη.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο!
Η 80 ΑΔΤΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Πυλί στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Διατροφής, με σκοπό την ανάδειξη της διατροφικής, ιστορικής και πολιτισμικής αξίας του άρτου
Στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την αποκατάσταση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου της Κεφάλου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodes.gr συνδυάζεται πλέον με την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Open Council, σηματοδοτώντας τη μετάβαση του Δήμου Ρόδου στην πλήρη ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών
Για ακόμη μία χρονιά τα «Αθλητικά Μονοπάτια» επιστρέφουν στη Νίσυρο, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες κατά τη χειμερινή περίοδο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας