Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Κεφάλου «Γαία», που παρουσίασε το έργο «Όπως έστρωσες… θα κοιμηθείς», σε πρωτότυπο σενάριο της Ευαγγελίας Ζερβού. Το κοινό κατέκλυσε το Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Απριλίου, επιβραβεύοντας με ενθουσιασμό τις εξαιρετικές ερμηνείες των ερασιτεχνών ηθοποιών.
Η θεατρική ομάδα, αποτελούμενη από κατοίκους του χωριού, ανέβασε μια παράσταση με χιούμορ, έξυπνες ατάκες και έντονο τοπικό χρώμα. Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε και η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να προσθέσουν μία έκτακτη παράσταση τη Δευτέρα του Πάσχα, για να μπορέσουν όλοι να απολαύσουν αυτό το ξεχωριστό έργο.
Στην παράσταση συμμετείχαν οι:
Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα διατίθενται για τις ανάγκες των σχολείων του χωριού, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε αυτή την πολιτιστική δράση.
Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή εμπειρία.
Το μέγεθος του προβλήματος κατέδειξαν στοχευμένοι έλεγχοι που έγιναν τον περασμένο μήνα (Ιούνιο 2025) σε περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα.
''ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ''