ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου
"Τον ψεύτη όταν τον ξεσκεπάζεις, προσβάλλεται και κάνει το θύμα"
Απάντηση σε ανακοίνωση του Δημάρχου Κω
Υπάρχει μια παροιμία όπου ο θυμόσοφος λαός περιγράφει περιπτώσεις σαν αυτή του Θ. Νικηταρά: "Τον ψεύτη όταν τον ξεσκεπάζεις, προσβάλλεται και κάνει το θύμα". Τον περιγράφει και του ταιριάζει απόλυτα.
Ο δήμαρχος της Κω έχει σοβαρή δυσανεξία στην αλήθεια, αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτήν. Ό,τι κι αν κάνει, ό,τι κι αν πει, θα την βρίσκει μπροστά του.
Το ξέρει ότι ψεύδεται και το κάνει συνειδητά. Απόδειξη το γεγονός ότι τα εξώφθαλμα ψέματα που χρησιμοποιεί μόνο για εσωτερική κατανάλωση, επιδιδόμενος σε … επαναστατική γυμναστική, δεν τόλμησε να τα εκστομίσει στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΦοΔΣΑ, αφού εκεί όλοι ξέρουν ότι οι αποφάσεις που υλοποιεί ο Φορέας, στο πλαίσιο του ΠΕΣΔΑ, φέρνουν και την δική του υπογραφή.
Η θυματοποίηση λοιπόν δεν είναι παρά μια ακόμη θεατρική παράσταση μπροστά στην κοινωνία της Κω, την οποίαν εξακολουθεί να εμπαίζει, αρνούμενος να αρθεί στο ύψος του θεσμού που εκπροσωπεί αναλαμβάνοντας την ευθύνη της υπογραφής του.
Θα περίμενε κανείς περισσότερη σεμνότητα και αιδώ, και μόνο για την τραγική κατάσταση του ΧΥΤΑ που ο ίδιος διαμόρφωσε και ανέχτηκε σε βάρος του νησιού του, ενώ σήμερα έρχεται να πλειοδοτήσει ετεροχρονισμένα σε δήθεν περιβαλλοντική ευαισθησία. Μόνο που δεν πείθει πια κανέναν.
TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΦΟΔΣΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε»
Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού αναφέρεται στην επισκευή των πεζοδρομίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» και ευχαριστεί τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του Δήμου Κω
Συνελήφθη χθες 8 Οκτωβρίου το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω
Τρεις υποτροφίες στη μνήμη του Κώου Διδάκτορα του Τμήματος επέδωσαν τα παιδιά του στην τελετή καθομολόγησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στις 30 Σεπτεμβρίου
Το Λύκειο Ελληνίδων Κω αποδέχθηκε την πρόταση της δημοτικής αρχής να αναλάβει το κτίριο της εποχής της Ιταλοκρατίας, που αποκτά πλέον πολιτιστική χρήση, ενώ θα ακολουθήσει εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.