Στη σύλληψη ενός 38χρονου ημεδαπού από την Κω προχώρησαν χθες Σάββατο 15 Μαρτίου οι αστυνομικές αρχές, για διάρρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό Αντιμάχειας – Μαστιχαρίου.
Ο δράστης την ώρα που το πρατήριο υγρών καυσίμων ήταν κλειστό, διέρρηξε την επιχείρηση και αφαίρεσε περισσότερα από 200 πακέτα τσιγάρων, καπνούς και αναπτήρες.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αρχές εντόπισαν τον 38χρονο δράστη στο λιμάνι του Μαστιχαρίου, ο οποίος θα επιβιβαζόταν σε πλοίο της γραμμής προς Κάλυμνο.
Ο συλληφθείς, αφού παραδέχθηκε την πράξη του, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε κρύψει τα κλοπιμαία, το οποίο ήταν ένα καΐκι στο λιμάνι Μαστιχαρίου.
Τα κλοπιμαία επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω